Diensten

Daadkracht in logistiek

Warecon logistieke processen

Logistieke processen

Warecon is een internationaal opererende organisatie die zich richt op logistieke processen van andere ondernemingen. Hoewel het logistieke middenkader onze specialisatie is, kunnen wij op elk gebied met logistieke raakvlakken het verschil maken.

Warecon praktijkgerichte medewerkers

Praktijkgerichte medewerkers

Warecon bestaat uit een team van flexibele, praktijkgerichte medewerkers die beschikken over ruime praktijkervaring, zeer ruime kennis van logistieke processen en een ‘hands-on mentaliteit’.

Warecon passende oplossingen

Passende oplossingen

Als klant bent u bij ons aan het goede adres voor procesoptimalisatie, snelle resultaten, kostenbesparingen en verlaging van het ondernemersrisico.

Waarom kiezen voor Warecon?

Optimalisatieprojecten

Wilt u uw logistieke processen optimaliseren? Huidige kosten verlagen of juist slimmer werken? We leveren op projectmatige basis de juiste persoon met de juiste kennis.

Tijdelijke inhuur

Op zoek naar vervanging van een van uw medewerkers? Of heeft u een tijdelijke functie die ingevuld moet worden? Warecon verzorgt tijdelijke inhuur in de logistieke sector.

Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de logistieke sector vinden wij op een proactieve en doelgerichte manier de geschikte kandidaat voor uw project.

Hands-on mentaliteit

Samenwerken met Warecon betekent kiezen voor een nuchtere kijk op zaken en een praktijkgerichte aanpak. Zonder strakke pakken en dikke adviesrapporten.